Ändringar i utgående e-post

2016-02-01 ca kl 20.00 görs en förändring i vårt webbhotell för att förbättra vår e-posttjänst. Den ändring som eventuellt kan påverka våra kunder är att IP-nummer på den server som skickar e-post från oss kommer att ändras. Om ni vet om att ni har ett SPF-post i er DNS-zon och skickar e-post via oss eller om ni har en hemsida hos ... Читать далее »

27 Янв 2016
Nya funktioner i kundzonen

Vi jobbar ständigt med att ge er som kunder en bättre upplevelse hos oss. Vi har lanserat en ny version av kundzonen med en hel del nyheter: Förbättrad hantering av DNS-zonerOm du har en domän hos oss i kundzonen, så kan du nu även hantera DNS-zonen för denna direkt. Du kan även signera och avsignera zonen (DNSSEC). Ny ... Читать далее »

4 Дек 2015
Ny pappersfaktura

Från och med nu skickas alla pappersfakturor från oss via en tjänst som skriver ut, kuverterar och distribuerar dem på effektivaste sätt. Det innebär att fakturorna får ett lite annorlunda utseende och inte längre levereras i våra kuvert. En fördel för er som kund är att den levereras snabbare till er. Priset för att få sin faktura ... Читать далее »

16 Ноя 2015
Supportsystem

Vi byter just nu till ett nytt supportsystem i kundzonen. Det här ska inte innebära några störningar i supporten till dig som kund.Du kan fortfarande maila in dina ärenden till support@vildmarksdata.se eller skapa dom i kundzonen som vanligt.  Vill du se dina gamla ärenden som du har haft med oss så logga in på helpdesk.vildmarksdata.se Читать далее »

20 Авг 2015
Information om betaldatum

Vi vill uppmärksamma våra kunder om att vi precis som tidigare har 30 dagars kredittid på alla våra fakturor. Det har gått ut fakturor till vissa kunder med felaktiga betaldatum. Observera alltså att ni har 30 dagar från fakturadatum på er att betala fakturorna. Ni kommer inte att bli påminda om obetalda fakturor förrän 30 dagar efter ... Читать далее »

1 Янв 1970