Denna info har gått ut till kontaktpersonerna för de kunder som har distansbackupkonton, skickades via mail 30/8

Vår tjänst Distansbackup kommer att uppgraderas på torsdag förmiddag mellan kl 10 och 13. Någon gång under den tiden blir det ett avbrott i tjänsterna i ca 20-30 minuter.

Vi kör idag version 6.27.0.0, och vi uppgraderar till 7.7.2.0

Den nya versionen har inte längre support för dessa äldre operativsystem:
  • Windows Server 2003
  • Windows XP
  • CentOS 5 eller äldre
  • Red Hat Enterprise Linux 5 eller äldre
  • FreeBSD 8.3 eller äldre
  • HP-UX
  • IBM AIX
  • Solaris (SPARC)
  • MAC OS X äldre än 10.7.3

Dessa produkter finns det inte heller längre stöd för:
  • MS Exchange Server 2003
  • MSSQL Server 2000
  • SharePoint Server 2003
  • Oracle Database 11g Release1 eller äldre
  • MySQL 5.1.x
  • Lotus Domino/Notes 8.0.x

Nästan alla klienter kommer att automatiskt uppgraderas inom en vecka eller två. Manuell installation av den nya programvaran måste göras på operativsystem av typen:
  • FreeBSD
  • Solaris
  • Mac OSX

På dessa operativsystem måste också Java uppgraderas manuellt till version 1.7.

Har ni några frågor och funderingar, eller får problem efter uppgraderingen, så finns vår support tillgänglig för dig. Skicka e-post till support@vildmarksdata.se eller ring 020-616661