Ändra användares lösenord genom phpMyAdmin

Om du har skapat en WordPresswebbplats som kund eller partner och kommer inte in som användare kan du följa den här guiden om du kan komma åt dina tjänster genom kundzonen. Normalt kan du ju använda tjänsten glömt lösenord, men om den går till en tokig eller felaktig e-postadress kan du köra den här guiden.

Logga in i kundzonen
  1. Klicka på din tjänst (tex WordPress Pro)
  2. Under menyn WordPress, klicka på phpMyAdmin
  3. Klicka sedan på + för databasen så du expanderar den
  4. Klicka sedan på wp_users och klicka sedan på användaren du vill redigera
  5. Sök åt user_pass och ändra värdet där
  6. Vid rullgardinen under rubriken funktion, välj MD5 och spara ->kör
  7. Klart!
  • Wordpress, Byta användare, Byta lösenord wordpress