Hur kör jag en manuell backup

För att starta en backup manuellt går du in på din ACB/OBM-klient och klickar på Säkerhetskopiering (eng Backup) och markerar det backupset du vill göra backup av.

Om du vill göra en backup "som vanligt" klickar du bara på Backup-knappen.
Om du tex behöver göra en fullständig backup så klickar du först på Visa avancerade alternativ (eng Show advanced option) och markerar Full innan du klickar på Backup-knappen.