Hur byter jag domännamnet i WordPress?

Har du installerat en WordPress-site och märkt att när vi kopplar domännamnet och lanserar webbplatsen följer inte länkarna med utan de gamla temporära länkarna är kvar?

Logga in på din wordpressida, gå till Inställningar > Allmänt
Ändra fälten "WordPressadress (URL)" och "Webbplatsadress (URL)", klicka på "Spara ändringar".
Klart!

Om du vill ha hjälp med detta - kontakta oss för prisuppgift.