Ansluta med SSH mot vkube

Börja inne i kundzonen för tjänsten och under Administrators lägger du upp din publika nyckel.

• I första rutan anger man en beskrivning (ni kanske är flera som jobbar mot samma webbplats och behöver ha olika "namn" på de administratörer som kan ansluta).
  • Nästa ruta är där man klistrar in publika nyckeln.
  • Sen finns det några kryssrutor om man vill begränsa vilka sätt denna administratör får ansluta på.

Klicka på plustecknet i den ljusblå rutan för att hitta uppgifter på hur man ansluter till er webbplats (How to connect to your webserver)

• vkube, ssh, sftp, git, shell