När kommer min betalning in och när skickar ni påminnelser?

Vi läser in betalningar under eftermiddagen (ca 13.30 - 17.00) varje dag.
Om betalningen finns färdig hos Bankgirot då så kommer den att läsas in och räknas som betald.

Detta innebär att du inte kan räkna med att en faktura som du lagt till betalning på förmiddagen blir betald samma dag.

Vi skickar första påminnelsen 5 dagar efter fakturan förfallit, den andra påminnelsen skickas efter 10 dagar, den skickas som brev med en avisering på e-post.
Den tredje påminnelsen skickas även den som brev med avisering via e-post, detta göra 13 dagar efter förfallodatum.

Några dagar efter att den tredje påminnelsen gått ut stängs de berörda tjänsterna av. De startas automatiskt när full betalning kommit in.