Ändra kontaktuppgifter för domänen

Logga in i Kundzonen genom att klicka på Logga in uppe till höger

Under Domäner --> Mina domäner ser du listan med de domännamn som vi är registrar för.
Till höger klickar du på pilen vid skiftnyckeln och väljer Ändra kontaktinformation.
Där ändrar du uppgifter om ägaren.

Stämmer inte organisationsnumret? Eller ska domänen överlåtas till annan ägare? Gör i så fall ett ägarbyte.

Så här gör du ägarbyte på en .se-domän: länk till info om ägarbyte på .se-domän
Här finns info om ägarbyte för övriga domäner: länk till info om ägarbyte för andra toppdomäner