Jag vill inte ha kvar mitt domännamn

Om man av någon anledning inte längre vill ha kvar ett domännamn, och då menar vi själva namnet oavsett om det finns webbplats eller inte kopplad till domännamnet, så kan man själv stänga av autoförnyelse i kundzonen. Då kommer vi inte att skicka faktura när det är dags att förnya. Numera förnyas domäner först då vi registrerat betalning av fakturan som avser domännamn.

1. Logga in i kundzonen
  2. Klicka på Domäner eller använd menyn till vänster: Domäner --> Mina domäner
  3. Till höger om varje domän finns en Hantera-knapp med en liten pil
  4. Klicka i tabellen vid det domännamn det gäller så att Hantera-menyn visas till vänster
  5. Klicka på Förnyelse
  6. Där kan du se och ändra status för automatisk förnyelse

Om man skulle ångra sig och domänen inte har hunnit avaktiveras så kan man gå in här och aktivera automatisk förnyelse igen.