Jag vill inte längre använda mitt domännamn

Inne i kontrollpanelen för den tjänst där domänen finns
- ta bort alla epostkonton (kolla både under Accounts och Mail Aliases)
- ta bort maildomänen om den finns listad under POP/IMAP Email --> Domains
- ta bort domänen från webbplatsen, titta under Web Sites (klicka på webbplatsnamn för att få upp properties)
- nu kan du ta bort själva domänen under Domains

Så nu är själva "användningen" av domänen borttagen.
Sen behöver du även ändra lite i kundzonen:
http://kundzon.vildmarksdata.se/knowledgebase/70/Jag-vill-inte-ha-kvar-mitt-domannamn.html
Man äger fortfarande domänen tills den löper ut, men den fungerar inte längre.