1. Gå till den här sidan för att återställa ditt lösenord
  2. Skriv in din e-postadress och klicka på skicka.
  3. Ditt lösenord kommer att skickas till den e-postadress som du angav inom några minuter.

Was this answer helpful?

Print this Article

Vi har inga begränsningar i vårt webbhotell när det gäller utrymme, bandbredd eller dylikt. Du...

Var hittar jag SFTP-uppgifterna till mitt Managed Wordpress Hosting konto?

Logga in i kundzonen. Under Mina Tjänster hittar du paketet för Managed WordPress (tjänsten...