1. Gå till den här sidan för att återställa ditt lösenord
  2. Skriv in din e-postadress och klicka på skicka.
  3. Ditt lösenord kommer att skickas till den e-postadress som du angav inom några minuter.

Esta resposta lhe foi útil?

Imprimir este Artigo

Veja também

Under våren 2015 har vi flyttat över kunder och webbplatser/tjänster/konton till vår nya kundzon...

Var hittar jag SFTP-uppgifterna till mitt Managed Wordpress Hosting konto?

Logga in i kundzonen. Under Mina Tjänster hittar du paketet för Managed WordPress (tjänsten...