1. Gå till den här sidan för att återställa ditt lösenord
  2. Skriv in din e-postadress och klicka på skicka.
  3. Ditt lösenord kommer att skickas till den e-postadress som du angav inom några minuter.

Răspunsul a fost util?

Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Du kan numera på ett enkelt sätt installera Wordpress på ditt webbhotellspaket hos oss.Denna...

Var hittar jag SFTP-uppgifterna till mitt Managed Wordpress Hosting konto?

Logga in i kundzonen. Under Mina Tjänster hittar du paketet för Managed WordPress (tjänsten...