När du ska ladda upp filer till din webbplats (speciellt första gången) så använder du FTP. Det finns ett antal olika FTP-klienter, som kan ha lite olika utseende och inställningar.
I Kontrollpanelen hittar du alla uppgifter. Du kan köra "vanlig" FTP eller FTPS (krypterat) med explicit kryptering, allt via port 21 Klienten ska vara inställd på "passivt läge".

Ha estat útil la resposta?

Imprimeix aquest Article

Llegir també

Hur kommer jag åt min MySQL-databas

Börja med att logga in i kundzonen och navigera via Tjänster till ditt webbhotellspaket och...

Skapa lösenordsskyddad mapp på servern

Om du vill skapa en mapp, en speciell area på din webbplats där bara vissa personer ska ha...