När du ska ladda upp filer till din webbplats (speciellt första gången) så använder du FTP. Det finns ett antal olika FTP-klienter, som kan ha lite olika utseende och inställningar.
I Kontrollpanelen hittar du alla uppgifter. Du kan köra "vanlig" FTP eller FTPS (krypterat) med explicit kryptering, allt via port 21 Klienten ska vara inställd på "passivt läge".

Дали Ви помогна овој одговор?

Испечати

Исто така прочитајте

Direktinloggning till Kontrollpanelen

Ibland kan det vara bra att kunna logga in direkt i Kontrollpanelen för att administrera sitt...

Starta om, stoppa, göra recycle på min webbplats

Ibland kan webbplatsen "haka upp sig" och man behöver antingen göra recycle på applikationspoolen...