1. Logga in på kundzonen (https://kundzon.vildmarksdata.se) och navigera sen till Tjänster–>Mina tjänster och klicka på raden för den tjänst det gäller. Nu ser du en Kontrollpanelsmeny till vänster, välj E-post-konton så kommer du direkt till den sidan i Kontrollpanelen. OBS - om du "fastnar" på inloggningssidan så stäng den fliken och försök igen (bugg som vi undersöker)
  2. Det går också att logga in direkt på https://kontrollpanel.vildmarksdata.se om du har de inloggningsuppgifterna tillgängliga.

Inne i kontrollpanelen
Om du loggar in direkt i kontrollpanelen eller har valt att gå till startsidan där:
Gå in under POP/IMAP Email och välj Accounts för att lägga till, ta bort eller ändra epostkonton, Mail Aliases för att hantera alias (dvs andra namn på samma konto) och Domains för de domäner där du har mail.

Om du nyss ha flyttat en domän till vildmarksdata kan du under domains lägga till nya e-postdomäner, för att spara och sedan lägga till e-postkonton på den nya domänen.