Ibland kan webbplatsen "haka upp sig" och man behöver antingen göra recycle på applikationspoolen eller starta om hela webbplatsen. Det kan också finnas tillfällen när du som kund själv behöver stoppa eller starta webbplatsen.

Detta gör man från kontrollpanelen, klicka på Web Sites och sen på den webbplats det gäller och där kan du se både nuvarande status samt ändra.

Website Status Started
App Pool Status Started

Website - kan pausas eller stoppas
App.Pool - kan recyclas eller stoppas