Kundzon
Tjänster, domäner mm kommer man åt direkt i kundzonen (https://kundzon.vildmarksdata.se), dit du loggar in med epostadressen du angav när du blev kund hos oss. Det går även att lägga upp flera användare som får logga in.

Från respektive tjänst så kommer man åt genvägar till kontrollpanelen, när du klickat på tjänsten och kommit till Hantera tjänst finns direktval i menyn tillvvänster.

Nuvarande lösenord
Om du behöver ta reda på lösenord till epostkonton mm så hittar du dessa genom att i kontrollpanelen:
  1. Klicka på Space Statistics
  2. Klicka på View Account Summary ute till höger
  3. Om du behöver listan skickad så ange epost och klicka på Send-knappen

Kontrollpanel
Det går även att logga in direkt till kontrollpanelen (https://kontrollpanel.vildmarksdata.se).
Observera att inloggningsuppgifterna till kontrollpanelen inte är desamma som till kundzonen.

Om du behöver ge någon annan access till kontrollpanelen, tex en webb-byrå som hjälper dig så kan du från kontrollpanelens startsida klicka på View Account Summary ute till höger och maila den informationen. OBS - den som får denna inloggning kommer åt ALLT i kontrollpanelen så var försiktigt med vem du ger ut till. När den personen inte längre behöver access så an du ändra lösenordet. Detta gör du med fördel från kundzonen, under tjänsten, på fliken Ändra lösenord, så att du sedan kan logga in automatiskt därifrån.