Du kan numera på ett enkelt sätt installera Wordpress på ditt webbhotellspaket hos oss.
Denna instruktion gäller om du har en ny tjänst hos oss eller du inte använt ditt webbhotellspaket till någon hemsida tidigare.
Om du redan har innehåll på hemsidan som du vill spara undan - kontakta supporten för vidare instruktioner.
Gör så här:
  1. Logga in i kundzonen (https://kundzon.vildmarksdata.se)
  2. Under Tjänster > Mina tjänster så klickar du på raden för tjänsten där webbplatsen ligger (klicka inte på domännamnet, då hamnar du på din hemsida!)
  3. Klicka sedan på "Wordpress" under "Installera applikationer"
  4. Har du fler än en webbplats välj den du vill installera Wordpress på
  5. Ge webbplatsen ett namn
  6. Ändra e-postadressen om du vill använda en annan än den som redan står där
  7. Ange ett lösenord (detta använder du tillsammans med e-postadressen för att logga in till Wordpress när installationen är klar)
  8. Kryssa i rutan "Jag är medveten om att alla filer som eventuellt ligger på min webbplats sedan tidigare ersätts av en ny WordPress-installation."
  9. Klicka på "Installera Wordpress nu"

Nu kommer det upp en grön ruta som meddelar att Wordpress håller på att installeras.

När installtionen är klar skickas det ett mail med inloggningsuppgifter till e-postadressen du angav i punkt 6.