Beställa 365-tjänster

Via oss kan du köpa Office 365 Business paket.

Så här gör du som redan är kund:
  1. Logga in i kundzonen
  2. Välj Tjänster --> Beställ tjänster
  3. Klicka på knappen Visa meny
  4. Välj Övriga
  5. Klicka på Beställ-nu-knappen under Office 365
  6. Ange den domän du vill använda
  7. Välj betalperiod
  8. Ange antal konton per paket och klicka sen på Fortsätt
  9. Fortsätt genom kassan
  10. När betalning är registrerad kommer tjänsterna att läggas till

Om du ännu inte är kund så börjar du med att besöka vår webb www.vildmarksdata.se
  1. Under Tjänster --> Övrigt hittar du Office 365
  2. Klicka på knappen Beställ här
  3. Gå sen vidare på samma sätt som befintliga kunder, enligt punkt 6-10 ovan
  4. Du kommer att få ange dina kunduppgifter

I båda fallen ovan kommer du att få bekräftelse när tjänsten är igång.
Meddela oss om du behöver hjälp med att tex migrera mail från annan leverantör.