Lösenordsskyddad mapp

Det går att lösenordsskydda mappar under webroot, om man tex bara vill ge vissa personer möjlighet att se filerna där.
Gör så här:
  1. Anslut med FTP eller använd FileManager i kontrollpanelen för att ska en ny mapp, den ska ligga i webroot-mappen, tex "hemlig"
  2. Logga in i kundzonen och gå in på tjänsten för paketet
  3. I menyn Verktyg till vänster finns alternativet Lösenordsskydda webbplats eller mapp, klicka på den
  4. Läs informationen och välj mapp och klicka sen på Lägg till lösenordsskydd
  5. Bekräfta i rutan som kommer upp
  6. Notera inloggningsuppgifterna som kommer upp och spara dem på säkert ställe.