Under våren 2015 har vi flyttat över kunder och webbplatser/tjänster/konton till vår nya kundzon och kontrollpanel. Men vad är vad och när ska jag logga in på vilket ställe???

Kundzon

Här finns den: https://kundzon.vildmarksdata.sePå denna sida administrerar du det mesta på webbplats såsom alla tjänster (ändra och beställa nya), domänerna (hantera befintliga, registrera nya, flytta...), titta på fakturor och offerter, se och skapa supportärenden mm.

Tjänster

Under Mina Tjänster ser du en lista på de tjänster som finns kopplat till din webbplats/konto, du ser pris, avtalsperiod och nästa förfallodatum. Välj Se detaljerför att komma titta på eller ändra DNS, epostkonton, FTP, webbplatser etc.
Här kan du även klicka dig vidare till Kontrollpanelen, klicka tex E-postkonton i menyn till vänster.

Domäner

Under Mina Domäner hanterar du det mesta, klicka på Hantera domän till höger för att komma till sidan där du ser datum, administrerar förnyelse, byter namnservrar, ändrar kontaktinformation mm. Har du flera domäner som ska ändras likadant så markerar du dem och klickar sedan på den blå knappen med valda och väljer ur dropdownmenyn vad som ska ändras.

Kontrollpanel

Här finns den: https://kontrollpanel.vildmarksdata.se Hit går du för mer avancerade saker, som att skapa MySQL-databas, installera app (tex Wordpress) mm.