Lösenordprinciper i Office 365 samt återställa lösenord.

Som standard är policyn satt att användare måste byta sina lösenord var 90:e dag.

14 dagar innan detta kommer användare att få meddelande om att lösenordet måste bytas.

För att byta lösenord måste användaren logga in på https://login.microsoftonline.com eller be administratören för domänen att fixa detta.

Som administratör gör du detta inloggad under Administrationscentret-> Användare-> Ändra förfalloprincipen för lösenord för dina användare...
Du kan också sätta att lösenordet aldrig upphör att gälla, men vi rekommenderar inte det som standard.