Hur flyttar jag min domän till er?

För att din domän ska flyttas till oss krävs att ett avtal finns mellan registraren (i detta fall Vildmarksdata AB) och dig.

Auktoriseringskoden får du av din nuvarande Registrar. Auktoriseringskoden består av minst 9 tecken, minst en stor och en liten bokstav och minst ett konstigt tecken, typ !”¤#%#(

För att det ska bli juridiskt bindande måste du göra en beställning där du uppger att du vill flytta din domän till oss. Detta gör du genom att logga in i kundzonen och sen under Domäner välja Flytta en domän till oss, fyll i formuläret och klicka på Kontrollera tillgänglighet.

Har du redan epost på den domänen hos annan leverantör – maila till oss på support@vildmarksdata.se och ange att du vill ha hjälp med hur du flyttar den.