Uppgradera paket

Man kan (oftast) uppgradera sitt paket relativt enkelt, men det beror på vilka paket man vill byta mellan om det är enkelt eller kräver hjälp av Vildmarksdata.

Gör så här:
  1. Logga in i kundzonen
  2. Klicka dig in till dina tjänster
  3. Klicka dig in på den tjänst du vill byta paket på
  4. Finns det en grön Uppgradera-knapp? Om ja - klicka där.
    1. Saknas knappen: gå in under Support -> Ärenden, och skapa ett nytt ärende där du skriver vilket paket du vill byta till
  5. I listan ser du vilka paket du kan ändra till, välj betalperiod och klicka sen på Välj produkt
  6. Klicka dig vidare genom wizarden.