Direktinloggning till Kontrollpanelen

Ibland kan det vara bra att kunna logga in direkt i Kontrollpanelen för att administrera sitt konto. Ett sånt fall är om man har en webbyrå eller liknande som hjälper till med sjävla webbplatsen, men inte behöver komma åt alla andra tjänster man har. Så här gör du för att skicka inloggningsuppgifterna:

1. Logga in i kundzonen
  2. Leta rätt på tjänsten, ofta Guld- eller Silverpaket Webbhotell
  3. Klicka på raden för tjänsten
  4. Till vänster ser du nu Kontrollpanelsmenyn
  5. Klicka på Logga in
  6. Nu ser du startsidan för tjänstens kontrollpanel
  7. Klicka på View Account Summary ute till höger
  8. Nu ser du bla inloggningsuppgifterna och kan välja att maila dem till den som behöver komma åt kontrollpanelen
  9. OBS - den som får logga in i kontrollpanelen kommer även åt att administrera allt som finns där så var försiktig med vem du delar ut info till!

Sen när jobbet är klart bör du byta lösenordet till Kontrollpanelen.
Gör som ovan, men på 4. klickar du i stället på fliken Ändra lösenord