Hur kommer jag åt min MySQL-databas

Börja med att logga in i kundzonen och navigera via Tjänster till ditt webbhotellspaket och klicka sen på raden för paketet. Nu ser du Kontrollpanelsmenyn till vänster. Klicka på MySQL databaser för att komma till dina databaser och användare.

Sen beror det på vad du vill göra. Klicka på databasnamnet.
Här finns alternativ (klicka på plusset) för att göra Backup, Restore och Trunkering.

Till höger om databasnamnet finns Browse Database vilket tar dig till mysql.vildmarksdata.net (phpMyAdmin) där du blir inloggad till databasen och kan göra export, backup osv.