Ändra i DNS-zonen

Om din domän använder våra namnservrar så kan du som kund själv ändra i DNS-zonen

OBS! Du måste veta vad du gör när du ändrar i zonen. Om du gör felaktiga förändringar kan din webbplats eller e-post sluta fungera.

Logga in i kundzonen och navigera sedan till den tjänst där domänen används och klicka på den, och sen Domäner i vänstermenyn.
Nu kommer du in till domänen i kontrollpanelen, klicka på den för att kunna editera DNS-poster.
(Obs! Ibland öppnas inte kontrollpanelen direkt utan du möts av ett inloggningsformulär, stäng i så fall fliken och klicka en gång till.)

Om domänen finns i kundzonen så kan du även gå från Mina Domäner och klicka på raden för domänen.
Välj sen Hantera DNS-zon i vänstermenyn så att du ser DNS-posterna och kan lägga till, ta bort eller editera posterna direkt där.

Man kan också logga in direkt till kontrollpanelen (https://kontrollpanel.vildmarksdata.se) eller gå till kontrollpanelen via inloggningen vid Hanter-knappens pil-ned. Under Domains så klickar man på den domän som man vill editera och sen på Edit DNS zone records.

Vi kan hjälpa er med att redigera i zonen, men då debiterar vi tiden för det om inte annat överenskommits.