Komma åt loggfilerna för en webbplats

När det gäller webbplatser på guld- och silverpaket så kommer man inte åt loggfilerna (mappen Logfiles under domänen/webbplatsen) via FTP.

För att kunna se dem så logga in kontrollpanelen och under File Manager klickar man sig ned i mappstrukturen via webbplatsnamn --> logfiles.
Välj (utifrån datum) den mapp som du vill titta på loggfiler för (oftast den nyaste)
Leta rätt på den loggfil du är intresserad av och klicka på den för att ladda ned filen.