- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vildmarksdata.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Office 365
Om du använder Office 365 för e-post och behöver ställa in server/värdnamnet manuellt: outlook.office365.com

Instruktioner
Vi har instruktioner för en del av de vanligaste e-postklienterna:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

 

Hjälpte svaret dig?

 Skriv ut denna artikeln

Läs även

Hur man städar bort sin epostdomän

Det finns tillfällen när man behöver "städa bort" sin gamla epostdomän, dvs konton, ev alias och...

Jag kan ta emot epost, men inte skicka

Vår mailserver kräver att du autentiserar dig genom att logga in med användarnamn (epost-adress)...

SPF DKIM och Dmarc

SPF (Sender Policy Framework) är en metod för att förhindra att e-post skickas med förfalskade...

Mottagadresser inte är godkända

Det beror på att du som skickar inte är autentiserad. Det felmeddelande du får är alltså lite...

Byta lösenord på epostkonto

Som användareDetta gör du via webbmailen (https://mail.vildmarksdata.net), efter inloggning...