- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vildmarksdata.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Office 365
Om du använder Office 365 för e-post och behöver ställa in server/värdnamnet manuellt: outlook.office365.com

Instruktioner
Vi har instruktioner för en del av de vanligaste e-postklienterna:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

 

Hjälpte svaret dig?

 Skriv ut denna artikeln

Läs även

Mina mail kommer inte fram till mottagaren - vad kan jag göra

Hur kan man felsöka om man skickat ett mail utan att få något slags felmeddelande och mottagaren...

Skapa sökmapp

Om man tex vill radera e-post som t.ex. är ett år gamla kan det vara omständligt att gå igenom...

Administrera epostkonton

Via kundzonen och kontrollpanelen Epostkonton administreras från nya kontrollpanelen och dit...

SPF DKIM och Dmarc

SPF (Sender Policy Framework) är en metod för att förhindra att e-post skickas med förfalskade...

Konfigurera alternativ e-postadress för lösenordsåterställning

Ibland är det extra jobbigt, t.ex när man glömt lösenordet till sin e-post.I vår blogg tipsar vi...