- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vildmarksdata.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Office 365
Om du använder Office 365 för e-post och behöver ställa in server/värdnamnet manuellt: outlook.office365.com

Instruktioner
Vi har instruktioner för en del av de vanligaste e-postklienterna:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

 

Hjälpte svaret dig?

 Skriv ut denna artikeln

Läs även

Hur går det till att migrera mail till Vildmarksdata

Den här artikeln förklarar lite generellt hur det går till att migrera epost från en annan...

Skapa sökmapp

Om man tex vill radera e-post som t.ex. är ett år gamla kan det vara omständligt att gå igenom...

Det finns olästa mail som jag inte kan komma åt

Du har sannolikt av misstag omsorterat din inkorg så att de senaste e-postmeddelanderna hamnat...

Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

Vi har guider för hur man gör för att lägga till epost-konto i de vanligaste klienterna, om din...

ActiveSync och Outlook Sync - vad är skillnaden mot IMAP

Det är inte alltid så lätt att förstå skillnaderna, speciellt som de upplevs "olika" beroende på...