- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vildmarksdata.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Office 365
Om du använder Office 365 för e-post och behöver ställa in server/värdnamnet manuellt: outlook.office365.com

Instruktioner
Vi har instruktioner för en del av de vanligaste e-postklienterna:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

 

Hjälpte svaret dig?

 Skriv ut denna artikeln

Läs även

Kan jag köra krypterad e-post hos Vildmarksdata?

Ja det kan du. Du kan ställa in i din e-postklient kryptering på både inkommande och utgående...

Hur ändrar jag språk i webbmailen?

Det går alldeles utmärkt! Logga ut ur din webbmail Uppe till höger på inloggningssidan kan du...

SPF DKIM och Dmarc

SPF (Sender Policy Framework) är en metod för att förhindra att e-post skickas med förfalskade...

Var hittar jag mina epostlistor

Det krävs webbhotell Guld för tillgång till epostlistorna.Dessa hittar du så här: Logga in i...

Jag kommer inte åt webbmailen

Om sidan bara laddas om så att du kommer tillbaka till startsidan så kan du behöva rensa...