Vi har inga egna system internt för detta, däremot skulle vi vilja tipsa om http://mailchimp.com. Där kan man komma igång och skapa nyhetsbrev via fina mallar och det är helt kostnadsfritt att ha 2000 abonnenter och skicka upp till 12000 mail per månad. Fina system för uppföljning, hur många som läst osv finns också.

En annan fördel är förstås att deras mailservrar är byggda för detta och kommer under många spamradars...

Vi kan eventuellt hjälpa er som kunsulter att komma igång, eventuellt importera in adresser fixa design av nyhetsbreven osv om så önskas.