Dela kalendern

Om man vill dela kalendern så finns det olika alternativ.

Via webbmailen

1. Din epostdomän och ditt epostkonto behöver ha tjänsten GroupWare. Den ingår bla för Silverpaket, men kontakta oss om ni vill veta vad som gäller för er domän.
  2. Via kalenderns meny (tre vågräta streck) hittar du Delning och behörigheter, skriv sen in epostadressen till den som du vill dela kalendern med och välj vilka behörigheter den personen ska ha för din kalender. Efter att du klickat på OK så kommer personen att få ett mail med info om att man har tillgång till kalendern, och en knapp för att Prenumerera (klicka på den).
  3. När man prenumererar på en annans kalender så visas den i listan på kalendersidan och man kan välja om de posterna ska visas i kalendern eller inte genom att bocka i/ur rutan vid den kalendern.

Via Outlook

1. Ditt epostkonto behöver ha tjänsten Outlook Sync, vilket är en tilläggstänst, läs mer genom att klicka HÄR.

Mer info

Länk till pdf med instruktioner för GroupWare (på engelska) för IceWarp version 11.1