Jag kommer inte åt webbmailen

Om sidan bara laddas om så att du kommer tillbaka till startsidan så kan du behöva rensa webbläsarens historik (cache), gör det och försök sedan att surfa till webbmailen igen. Glömt var sidan med webbmail är? Klicka här

Hur man gör för att rensa historiken kan skilja lite mellan olika webbläsare, men titta tex under menyknappen (ofta 3 vågräta streck) och se om du hittar Historik där. Annars kanske du måste kolla i webbläsarens hjälp eller söka information på nätet.