Servern godkänner inte vidarebefordring

Ditt meddelande avvisades eftersom SMTP-servern (för utgående e-post) inte kunde identifiera dig som en auktoriserad användare. Gå igenom kontoinställningarna i din e-postklient eller mobiltelefon. Det är viktigt att du noggrant följer vägledningen om var du bl.a kryssar i/aktiverar SMTP-autentiseringen.

Liknande som om du kan ta emot, men inte skicka. Läs mer här.