Det kan bero på en mängd saker:
  • begränsningar i e-postprogram som gör att svenska tecken inte syns korrekt
  • begränsningar i e-postprogram som gör att e-postmeddelandet inte kodas korrekt, dvs meddelandet följer inte de standarder som gäller för hur meddelanden ska utformas
  • e-postmeddelanden i speciellt HTML-format kan ha felkodade tecken för åäö, m fl tecken
Vad gör man åt det?
  • Prova andra program för att läsa din e-post
  • Be den som skickat brevet att använda ett annat program för att skicka