På FTP-konton kan man ändra vilken mapp som den användaren ska komma till vid inloggning.

Logga in till kontrollpanelen, tex via kundzonen, där kan man välja att gå direkt till FTP-konto-sidan i kontrollpanelen.

Sen inne i kontrollpanelen, under FTP-konton
  1. Klicka på det FTP-konto du vill ändra, eller skapa ett nytt
  2. Klicka i rutan vid Home folder så att det kommer upp en ruta för att söka i mapparna under kontot
  3. Leta rätt på den mapp som ska vara startmapp