Var hittar jag mina epostlistor

Det krävs webbhotell Guld för tillgång till epostlistorna.
Dessa hittar du så här:
  1. Logga in i kundzonen
  2. Under Tjänster klickar du på raden för paketet där eposten ligger.
  3. Nu ser du Kontrollpanelsmenyn till vänster, välj alternativet Logga in
  4. Sen inne i kontrollpanelen under rubriken POP/IMAP Emails finns Lists
  5. Om du har listor sedan tidigare så listas de där
  6. Klicka på Create Mailing List för att skapa en ny eller på en befintlig listas namn (ser ut som en epostadress)
  7. Lägg in de medlemmar och inställningar du vill ha för listan