- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vaiadigital.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Office 365
Om du använder Office 365 för e-post och behöver ställa in server/värdnamnet manuellt: outlook.office365.com

Instruktioner
Vi har instruktioner för en del av de vanligaste e-postklienterna:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen

• 6 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати