Ändra PHP-version på en webbplats

Logga in i kundzonen (https://kundzon.vildmarksdata.se/) och sen under Mina tjänster markerar du raden för webbhotellspaketet där webbplatsen ligger.
Till vänster ser man nu en meny där du kan gå till Webbplatser så kommer du direkt till Web Sites sidan.

Från kontrollpanelen kan man kontrollera och ändra många inställningar på sin webbplats.
För vissa installationer kan det tex vara så att man behöver köra en viss PHP-version för att webbplatsen ska fungera optimalt.

Inne i kontrollpanelen - Web Sites - klicka på din webbplats - klicka på fliken Extensions och välj den version du vill köra