I webbmailen finns något som heter Dokument och där inne finns Documents. Dit kan du ladda upp filer, tex logga eller något annat. Antingen navigerar du dit eller så tar du bara och väljer Nytt --> Dokument, drar dit filen och klickar sen Ok.
  1. Sen går du till Alternativ vid "gubben" uppe till höger och väljer E-post --> Signatur.
  2. Skapa eller editera din signatur och ställ markören där du vill infoga bilden/loggan.
  3. Klicka sen på plus-tecknet (Infoga) och välj Bild.
  4. Markera alternativet Invändig och klicka sen på dokument/fil-symbolen och välj den bild som ska infogas. Om du vill kan du ange alternativ text som ska visas och om du vill ha ram runt bilden. Klicka sen på Ok.
  5. Klart
  • 1 A felhasználók hasznosnak találták ezt